Magazin
Afișez toate cele 27 de rezultate
-
Vin alb
Vin alb demidulce Zestrea Chardonnay, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: strălucitor, cu o culoare verde-gălbui.
Miros: de intensitate medie de fructe confiate, dulcețuri, mango, pepene galben și gutui.
Gust: plăcut, dulce și intens de dulceață de fructe exotice, mango, și la final pomelo, fructe însiropate, pere, gutui și caise.
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: se poate servi cu mâncăruri bogat condimentate, chiar iuți; este un excelent partener pentru brânzeturi naturale. Se asociază foarte bine cu deserturi pe bază de fructe confiate. Poate fi servit ca aperitiv sau alături de preparate sărate.
SKU: zes-ch -
Vin alb
Vin alb demidulce Zestrea Muscat Otonel, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: galben pai cu reflexe aurii.
Miros: suav de soc și pere coapte, delicat de miere de tei.
Gust: plăcut de gutui, completat de o caracteristică de miere. Un vin cu aciditate scăzută, cu corpolență medie, cu gust final remanent savuros.
Temperatura de servire: 7-10°C.
Asocierea culinară: se poate asocia cu preparate asiatice cu iuțeală moderată pe bază de pește (saramură), pui sau vită caramelizată. Deasemeni, poate fi servit la finalul mesei cu brânzeturi de capră semitari.
SKU: zes-mo -
Vin alb
Vin alb demisec Premiat Eticheta Neagră, Murfatlar Vinul
Vin alb
Culoare: limpede, galben-verzui.
Miros: caracteristic de strugure.
Gust: plăcut, lejer, de o corpolență medie, aciditate bună, cu gust remanent suculent.
Temperatura de servire: 6-8°C.
Asocierea culinară: specialități de pește, crustacee, fructe de mare, și chiar pui și cărnuri slabe.
SKU: n/a -
Vin alb
Vin alb demisec Statornic Sauvignon Blanc, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: galben luminos.
Miros îmbietor de flori de soc, lime și agrișe.
Gust: echilibrat, o aciditate plăcută caracteristică fructelor verzi, cu o corpolență medie, cu gust final remanent de lime și pomelo. Solul calcaros al podgoriei Murfatlar îi aduce o notă de mineralitate și eleganță.
Asocierea culinară: se poate servi cu preparate ușoare pe bază de verdețuri, carne albă, pește și fructe de mare, preparate la cuptor, specialități de brânză, smântână degresată servită cu miez de nucă.
SKU: sta-sb -
Vin alb
Vin alb demisec Zestrea Riesling Italian, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: galben verzui cu luciu.
Miros: îmbietor de fructe, în special de lime. Solul calcaros al podgoriei îi aduce acestui soi o notă distinctă și elegantă de mineralitate.
Gust: un vin echilibrat, de o aciditate plăcută, cu o caracteristică de fructe verzi, de o onctuozitate delicată, cu gust final remanent lung și plăcut.
Temperatura de servire: 9-10°C.
Asocierea culinară: se poate servi alături de pește de apă dulce, carne de pui, rață la cuptor, brânzeturi tari, fructe de mare, paste, preparate mediteraneene, preparate vegetariene din bucătăria arabă.
SKU: n/a -
Vin alb
Vin alb demisec Zestrea Sauvignon Blanc, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: verde gălbui, limpede.
Miros: plăcut, cu arome proaspete de flori de câmp și fructe care adaugă o aromă complexă.
Gust: vinul oferă o aciditate medie, cu note minerale, echilibrat, corpolent, cu gust remanent de ardei gras.
Temperatura de servire: 8-9°C.
Asocierea culinară: vinul se poate asocia foarte bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri din bucătăria mediteraneeană, brânzeturi românești, salate asortate.
SKU: zes-sb -
Vin alb
Vin alb licoros Lacrima lui Ovidiu 5, Murfatlar Vinul
Obținut din podgoria Murfatlar prin vinificarea soiurilor Chardonnay, Pinot Gris și Muscat Ottonel, cupajate în proporții diferite în funcție de anii de recoltă, și învechirea vinului în butoaie din lemn de stejar pentru obținerea buchetului.
Culoare: limpede, chihlimbar-auriu.
Miros: plăcut, îmbietor, de buchet de vin maturat cu note de miere.
Gust: foarte plăcut, lejer, dulce, îmbogățit cu un întreg spectru de arome lemnoase, caramelizate, de cedru și stejar, precum și gust delicat de miere. Intensitatea buchetului și dulceața fac ca acest vin să fie consumat imediat, dar se poate păstra în sticlă mulți ani, fără a pierde din calitățile deosebite pe care le-a dobândit.
Temperatura de servire: 5-6°C.
Asocierea culinară: se poate servi ca aperitiv sau după masă. Se poate asocia cu mâncăruri pe bază de ficat de gâscă, produse de patiserie, legume și brânzeturi fine, deserturi în foietaj, plăcintă dobrogeană.
SKU: lac-a -
Vin alb
Vin alb sec 3 Hectare Chardonnay, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: verde-gălbui, limpede, cu luciu.
Miros: bogat de citrice și fructe tropicale. Solul calcaros al podgoriei aduce o notă distinctă și elegantă de mineralitate, la care se adaugă aroma fină de stejar.
Gust: vinul este proaspăt, persistent, cu nuanțe de fructe verzi cu onctuozitate delicată, cu ușoare urme de vanilie. Vinul este de o corpolență mare ce îi conferă o personalitate distinctă.
Temperatura de servire: 7-9°C.
Asocierea culinară: elegant, potrivit lângă o carne de pui, pește, fructe de mare, brânzeturi ușoare, carne de berbecuț la cuptor, salate pe bază de carne albă, legume.
SKU: 3ha-ch -
Vin alb
Vin alb sec Aerosoli Feteasca Regala, Murfatlar Vinul, D.O.C. Murfatlar
Fetească RegalăSEC, Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.Vin alb
Culoare: aspect strălucitor, galben-verzui.
Miros: delicat de fructe, ușor floral, soc și iasomie.
Gust: de citrice (lime și ananas), un vin lejer de aciditate medie cu gust final remanent, plăcut.
Temperatura de servire: 6-7°C.
Asocierea culinară: un vin elegant, potrivit lângă carne de pui pe plită ori alături de pește nu foarte gras, fructe de mare, raci fierți în vin; poate fi savurat lângă salate exotice de vară.
750mlSKU: aer-fr -
Vin alb
Vin alb sec Paznicii Viei Chardonnay, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: limpede, galben-auriu cu nuanțe verzui.
Miros: de citrice și fructe tropicale, la care se adaugă note de pere.
Gust: expresiv, proaspăt și persistent, cu nuanțe de coajă de portocală, ușor amărui, cu aciditate fină, delicată și cu o mineralitate dată de solul calcaros al podgoriei.
Temperatura de servire: 7-10°C.
Asocierea culinară: se poate servi foarte bine cu mâncăruri pe bază de carne albă, midii, pește de apă sărată și dulce, preparate din berbecuț, porc, pui la cuptor.
SKU: n/a -
Vin alb
Vin alb sec Sec de Murfatlar Sauvignon Blanc, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: limpede, strălucitor, de o culoare galben-verzui.
Miros: delicat, de fructe, ușor floral (soc și iasomie).
Gust: un vin echilibrat, de aciditate plăcută, cu o caracteristică de frunze verzi. Vinul este de o corpolență medie, cu gust final remanent mineral.
Temperatura de servire: 8-9°C.
Asocierea culinară: un vin elegant potrivit pentru preparate din carne de pui pe plita garnisită cu legume, alături de pește de apă dulce, nu foarte gras, cu diverse brânzeturi de oaie, lângă antreuri, preparate asortate cu legume sote.
SKU: sdm-sb -
Vin roșu
Vin roșu demidulce Zestrea Fetească Neagră, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: roșu închis cu nuanțe de grena.
Miros: complex de fructe negre și prune confiate îmbogățite de valențe lemnoase de stejar, subtil condimentat.
Gust: pătrunzător, de vișine putrede, prune uscate și mure negre, cu o lemnozitate bine integrată, taninuri moi, aciditate medie, delicat pe final, cu gust remanent.
Temperatura de servire: 15-17°C.
Asocierea culinară: se poate servi cu carne roșie și albă preparată la cuptor, tocană din carne roșie, sarmale preparate la ceaun, coaste de miel la cuptor.
SKU: zes-fn -
Vin roșu
Vin roșu demidulce Zestrea Pinot Noir, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: roșu – rubiniu.
Miros: rafinat și moale, de ciuperci și condimente, note discrete de vanilie și stejar.
Gust: plăcut și savuros, ușor condimentat, un pic lemnos, cu o fructuozitate delicată de fructe uscate, curmale. Un vin de corpolență medie spre mică, cu o aciditate bine integrată, cu gust final remanent prelung.
Temperatura de servire: 15-16°C.
Asocierea culinară: poate fi servit alături de preparate din carne roșie la grătar sau pe plită, cartofi țărănești rumeniți și bacon prăjit. Acompaniază foarte bine mezeluri, babic, ghiudem, servite cu telemea sărată și pâine neagră de casă.
SKU: zes-pn -
Vin roșu
Vin roșu demisec Paznicii Viei Cabernet Sauvignon, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: limpede, roșu-rubiniu.
Miros: delicat, fructos, vegetal de ierburi uscate.
Gust: pătrunzător, cu taninuri ferme, aciditate medie, delicat condimentat pe final, cu gust remanent scurt și intens.
Temperatura de servire: 15-16°C.
Asocierea culinară: se asociază foarte bine cu carne roșie la grătar sau pe plită, gătită simplu, rustic, condimentată, cu carne de porc sau berbecuț la proțap, rață la cuptor, castane și pâine neagră, cu carne de vânat, platou de brânzeturi asortate.
SKU: n/a -
Vin roșu
Vin roșu demisec Premiat Eticheta Neagră, Murfatlar Vinul
Vin roșu
Culoare: limpede, roșu-rubiniu.
Miros: caracteristic de strugure.
Gust: plăcut, cu taninuri moi, aciditate medie, un vin tânăr, proaspăt, fructuozitate delicată.
Temperatura de servire: 14-16°C.
Asocierea culinară: alături de preparate din carne roșie, miel și specialități la grătar.
SKU: n/a -
Vin roșu
Vin roșu demisec Statornic Merlot, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: roșu rubiniu, cu nuanțe violacee.
Miros: îmbietor de fructe roșii și negre, condimente, în special de nucșoară, arome lemnoase de stejar și vanilie.
Gust: intens și complex de fructe roșii și negre, în special coacăze, subtil vegetal dar puternic condimentat, îmbogățit de un întreg spectru de arome lemnoase. Taninurile ferme și intensitatea acestora, fac ca acest vin să fie excelent pentru consumul imediat dar se poate consuma și peste 2-3 ani.
Asociere culinară: se poate servi cu orice tip de carne roșie (vită, porc, miel, berbecuț etc.), la grătar sau la cuptor, ținută în baiț cu condimente, carne de vânat servită cu sos vânătoresc, platou de brânzeturi etc.
SKU: sta-me -
Vin roșu
Vin roșu demisec Zestrea Cabernet Sauvignon, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: roșu-rubiniu.
Miros: de fructe negre și roșii, cu valențe lemnoase de vanilie și ierburi uscate.
Gust vegetal de fructe, precum și coacăze, mure negre, de corpolență medie spre mare, cu aciditate bine integrată.
Temperatura de servire: 16-17°C.
Asocierea culinară: se poate servi cu preparate de carne roșie, vânat, carne albă, brânzeturi sărate, sosuri, mezeluri, cașcaval, preparate mediteraneene și din bucătăria asiatică.
SKU: zes-cs -
Vin roșu
Vin rosu licoros Lacrima lui Ovidiu 5, Murfatlar Vinul
Obținut din podgoria Murfatlar prin vinificarea soiurilor Pinot Noir, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Merlot, cupajate în proporții diferite în funcție de anii de recoltă, și învechirea vinului în butoaie din lemn de stejar pentru obținerea buchetului.
Culoare: roșu-rubiniu cu valențe de grena.
Miros: plăcut, îmbietor, rafinat, ce își dezvăluie complexitatea de vin învechit în butoaie de stejar.
Gust: catifelat și robust de coacăze și afine, dulce și în același timp tare, ce păstrează corpolența și taninul Cabernet Sauvignon-ului și suplețea Pinot Noir-ului, lemnos și afumat cu valențe de cacao, un vin cu corpolență mare, cu aciditate bine integrată, cu gust final remanent prelung.
Temperatura de servire: 12-14°C.
Asocierea culinară: se poate servi ca aperitiv sau după masă, alături de deserturi dulci, un vin creat pentru a fi asociat cu mâncăruri rafinate, produse de patiserie cu cremă de vanilie.
SKU: lac-r -
Vin roșu
Vin roșu sec 3 Hectare Fetească Neagră, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules târziu.
Culoare: roșu rubiniu cu nuanțe violacee.
Miros: complex de prune, coacăze și cireșe negre, îmbogățit cu valențe lemnoase distincte de cedru și stejar, ușor condimentat.
Gust: puternic de mure, vanilie și caramel, cu taninuri ferme, aciditate relativ ridicată și corpolență medie. Vinul poate fi consumat proaspăt, dar are și potențial de învechire.
Temperatura de servire: 15-17°C.
Asocierea culinară: carne de porc sau vită pe grătar, asezonată cu ciuperci rumenite la tigaie, brânzeturi moi și semitari, mâncăruri robuste din carne roșie pregătite la ceaun, pulpă de miel la cuptor, carne la garniță, prăjeli de porc.
SKU: 3ha-fn -
Vin roșu
Vin roșu sec Sec de Murfatlar Cabernet Sauvignon, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: roșu intens, purpuriu cu nuanțe violacee.
Miros: de fructe de pădure, afine, mure.
Gust: regăsim prospețimea fructelor roșii, taninuri persistente integrate armonios cu note fine extrase din lemn de stejar.
Temperatura de servire: 15-16°C.
Asocierea culinară: se poate asocia foarte bine cu preparate din carne roșie, carne de porc, pasăre, cu mâncăruri robuste pregătite la cratiță și tavă, pulpă de miel la cuptor, ciuperci brune.
SKU: sdm-cs -
Vin rose
Vin roze demidulce Zestrea Merlot & Cabernet Sauvignon, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: limpede, cu o frumoasă culoare roz-somon.
Miros: fructat cu note florale.
Gust: un gust savuros, cu arome de fructe roșii, proaspete, o aciditate relativ ridicată ce îi conferă prospețime.
Temperatura de servire: 8-9°C.
Asocierea culinară: foarte bun ca aperitiv, se asociază bine cu carpaccio de somon cu rucola, ruladă de pui umplută cu legume și orez, cu fructe de mare, pește în saramură, diverse brânzeturi, chiar și unele deserturi.
SKU: zes-mecs -
Vin rose
Vin roze demisec Paznicii Viei Merlot & Cabernet Sauvignon 3L, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: limpede, luminos, cu o culoare roz-pal.
Miros: intens fructat și condimentat, cu note timide florale.
Gust: un vin savuros, cu buchet de fructe roșii, proaspete, cu aciditate relativ mare, ce-i conferă prospețime.
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: se poate asocia ușor cu salate, pește la grătar, preparate asortate cu legume, deserturi dulci și sărate. Poate fi servit și la salate de fructe proaspete, de mango sau pepene galben.
SKU: n/a -
Vin rose
Vin roze demisec Statornic Cabernet Sauvignon, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: limpiditate foarte bună, roz cu nuanțe de somon.
Miros: de intensitate medie, aromă florală de trandafiri și apă de flori.
Gust: un vin lejer, ușor fructat, cu aromă de pomelo și grapefruit roșu, de o aciditate relativ ridicată, cu gust final savuros și îndelung.
Asocierea culinară: salate, pește de apă dulce la grătar, fructe de mare la tigaie, preparate asortate cu legume sote, carne slabă la cuptor, ruladă de pui umplută cu legume, desert pe bază de brânză.
SKU: sta-cs -
Vin rose
Vin roze licoros Lacrima lui Ovidiu 5, Murfatlar Vinul
Obținut din podgoria Murfatlar, prin vinificarea soiurilor Pinot Noir, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Merlot, cupajate în proporții diferite în funcție de anii de recoltă, și învechirea vinului în butoaie din lemn de stejar pentru obținerea buchetului.
Culoare: roz intens cu nuanțe delicate de cărămiziu.
Miros: plăcut, îmbietor, de buchet de vin învechit, cu note de vanilie și stejar.
Gust: catifelat, suplu, savuros, dulce, cu aciditate ridicată, echilibrat, îmbogățit cu note de stejar și vanilie, gust final savuros și îndelungat.
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: se poate servi ca aperitiv sau după masă. Poate fi consumat ideal alături de deserturi pe bază de fructe sau ciocolată. În plus, se poate servi și alături de brânzeturi sărate, limbă rece cu măsline, ciuperci la cuptor.
SKU: lac-ro -
Vin rose
Vin roze sec 3 Hectare Cabernet Sauvignon, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: roz luminos cu nuanțe de piersică.
Miros: intens fructat și condimentat cu note timide florale.
Gust: un vin savuros de fructe și citrice, pomelo și grapefruit, un vin lejer cu aciditate medie, cu gust final remanent ce îi conferă prospețime și vigoare.
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: un vin ce poate acoperi o paletă largă de preparate culinare. Se asociază foarte bine cu fructe de mare, pește, preparate mediteraneene ușoare, salate; este excelent lângă carne de pui, curcan. Poate fi servit și la desert, cu salate de fructe proaspete.
SKU: 3ha-cs -
Vin rose
Vin roze sec Aerosoli Feteasca Neagra & Pinot Noir, Murfatlar Vinul, D.O.C. Murfatlar
Fetească Neagră & Pinot NoirSEC – Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.Vin roze
Culoare: roz deschis cu nuanțe de piersică.
Miros: fructat și condimentat cu note florale.
Gust: plăcut, de zmeură, îmbogățit cu citrice (pomelo și grapefruit).
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: un vin creat pentru preparate din pește și fructe de mare, carne albă, brânză proaspătă, preparate mediteraneene ușoare.
750mlSKU: aer-fn+pn -
Vin rose
Vin roze sec Sec de Murfatlar Merlot, Murfatlar Vinul
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare: limpede, roz cu nuanță de zmeură.
Miros: subtil, dar îmbietor.
Gust: un vin rustic, sprințar și savuros, cu buchet de citrice și cireșe crude, de aciditate medie, cu gust final remanent mediu.
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: foarte bun aperitiv, servit lângă antreuri, pui, fructe de mare, pește oceanic și de apă dulce, preparate ușoare mediteraneene.
SKU: sdm-me