Magazin
Showing all 12 results
-
Vin alb
Vin alb sec Chardonnay, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Galben lămâie mediu, un vin cu un caracter floral de
salcâm, citrice și pere, piersici, îmbinate cu toast,
cremozitate, note de migdale, biscuiți și miere. Sec dar cu
o prima impresie amplă, textura sa e moale și susținută de
o aciditate suculentă.Generos şi structurat de fenolicii aduşi de lemul de stejar,
acesta îi conferă unde de vanilie, note de pâine prăjită,
migdale, citrice, iar postgustul are o tentă lejer afumată.A fi servit: Usor racit 10-12 °C
Editie limitata: #3550 sticleAn recolta: 2021
Alcool: 14%SKU: n/a -
Vin alb
Vin alb sec F.A. Feteasca Alba, Crama Gabai, D.O.C. Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
De culoare lămâie pală trăgând spre note verzui, cu
bouquet tipic de flori de viță de vie, măr verde, flori
albe, cum ar fi caprifoiul, olfactivul se arată simplu,
varietal.Sec, cu aciditate sustinută, textură moale si
matasoasa potență de tente de zesturi, vinul prezintă
un corp digest si o fructozitate proaspetă cu tuşe de
mere şi pere verzi, lamaie şi coajă de lime, postgust
destul de lung şi răcoritor.TA fi servit: Racit 7-10 °C
Limited edition: #3600 sticleAlcool 13%
An recolta: 2020SKU: gab-fa -
Vin alb
Vin alb sec Miraz Fetească Albă + Riesling Italian + Muscat Ottonel + Chardonnay, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin albVin alb sec Miraz Fetească Albă + Riesling Italian + Muscat Ottonel + Chardonnay, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
De culoare galben- lămâiță pal, cu nuanțe verzui, olfactivul
este delicat, cu un voal pietros, aproape sugerând nuanțe
de creta, sub care se exprimă floarea de viță de vie, nota
citrică, evocând lămâia, un dram de pomelo, fructe verzi
de livadă, cum ar fi merele și perele. Palatinul este sec,
definit printr-o aciditate susținută, cu senzație proaspătă
care oferă o salivare tonică.Textura este lină, ușoară și
imprimată cu senzația de zesturi care o susțin în acelaşi
timp și îi dau un caracter crocant.TA fi servit: Lightly Chilled 10-12 °C
Editie limitata: #5000 sticleAlcool: 13%
An recolta: 2021SKU: gab-mir -
Vin alb
Vin alb sec Muscat Ottonel, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare lămâie cu tente verzi si argintii. Net și intens,
oferă note de busuioc, verbena, cedrat, piersici și
petale de trandafir. Sec, cu o aciditate surprinzătoare,
alcoolul este perfect integrat, aduce doar straturi de
textură şi condimentează palatinul, iar postgustul se
menține pe fenolici crocanți, cu caracter zesty, plăcut
amărui.Aromele sunt intense cu tente de piersici, trandafiri,
shizo, busuioc si citrn ice – verbena, coaja de cedrat
confiat. Un vin persistent, aromat, elegant. Se bea pe
următorii 2-3 ani cu foietaj cu sparanghel si sos
maltez sau creveți în stil Thai.A fi servit: Racit 7-10 °C
Editie limitata: #5950 sticleAlcool: 13,5%
An recolta: 2022SKU: gab-mo -
Vin alb
Vin alb sec Riesling Italian, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare pai verzuie lejeră. Olfactivul este net, reductiv,
expunând citrice crocante precum lămâia verde,
cedratul, un dram de grapefruit completat de măr
Granny Smith și pere.Palatinul este sec, vivace prin
aciditatea sa ridicată, iar textura este lină, cu amăreală
plăcută care ii confreă un caracter de zesturi şi o
structură fermă. Fructele amintesc citricele, cu tente
de mere, postgustul persistă cu arome de coaja de
citrică şi plante – cum ar fi verbenaA fi servit: Racit 7-10 °C
Editie limitata: #2080 sticleAn recolta: 2020
Alcool: 13,6%SKU: n/a -
Vin alb
Vin alb sec Sauvignon Blanc, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Vizual surprinzător, alb verzui stralucitor. Olfactivul
este tipic cu note boschet înflorit, sparanghel, plante
aromate, grapefruit şi zesturi. Sec şi texturat cu o
aciditate prezentă, proaspătă, vinul este digest, cu
arome de plante, de pomelo, grapefruit și impact de la
drojdie, ce conferă un postgust reductiv, cu tente de
cremene.A fi servit Racit 7-10 °C
Editie limitata: #4933 sticleAn recolta: 2021
Alcool: 13,5%SKU: gab-sb -
Vin roșu
Vin rosu sec CS Oak Cask Cabernet Sauvignon, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Granat profund, intens ca şi olfactivul ce sugerează un caracter tipic de ardei gras copt, tente de fum, note de plante uscate cum ar fi dafin și cimbru, cireșe şi coacăze negre. Tentă de lemn adusă de barrique, grafit, mină de creion, ciocolată completeaza aromele care necestită timp sau aerare pentru a se revela.
Aciditate ridicată, tanin susținut, un palatin digst, cu textură moale, caracter cremos de la stejar, condimente. Fructul este proaspăt, discret, acoperit de ciocolată, cafea, toast, cu mirodenii si plante aromate în postgust. A se aştepta 3-4 ani, pentru un potențial de 7- 8 ani în medie. Se asociază cu un piept de porumbel glazurat cu sos cu ciocolata neagră şi polenta cremoasă cu cimbru.
A fi servit: La temperatura camerei 17-18 °C
Maturare: 15 luni in butoaie de stejar
Stejar Romanesc: 70%
Stejar Frentuzesc: 30%
Lemn nou: 50%
Lemn a 2-a folosinta: 50%
Editie limitata: #2860 sticleAn recolta: 2019
Alcool: 13,5%SKU: n/a -
Vin roșu
Vin rosu sec FN Oak Cask Feteasca Neagra, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Culoare rubinie- violacee suplă. Intens, exprimă cireșe confiate, maraschino, flori, cum ar fi violetele, bujorul, dar şi condimente – scorțișoară, nucșoară, în spiritul unui tort de Crăciun sau o turtă dulce, cu notele stejar încă prezente, ca o tentă de toast.
Palatin sec, net, cu aciditate medie, dar o senzație balsamică proaspătă aproape de mentă, taninurile sunt ferme, cu un caracter granulat, parfumurile oferă un fin toast, nuanțe fumurii și condimente. Salivare suculentă și arome de fructe coapte, mentă, balsamic. 5- 6 ani pentru potențialul de învechire, se apreciază în compania unei „pluma” iberice, cirese poşate în vin roşu cu condimente de Crăciun şi purée de păstrânac.
A fi servit: La temperatura camerei 17-18 °C
Maturare: 15 luni in butoaie de stejar
Stejar Romanesc: 70%
Stejar Frentuzesc: 30%
Lemn nou: 50%
Lemn a 2-a folosinta: 50%
Editie limitata: #2620 sticleAn recolta: 2019
Alcool: 14,5%SKU: gab-fn -
Vin roșu
Vin rosu sec Gabai Blend Cabernet Sauvignon + Merlot + Fetească Neagră, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin roșuVin rosu sec Gabai Blend Cabernet Sauvignon + Merlot + Fetească Neagră, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Structurat, complex, elegant. Sigur, persistă o notă vegetală intensă, cauzată de Cabernetul aflat încă la pubertate, însă asta nu știrbește cu nimic meritele acestui vin care, deși foarte tânăr, impune respect și admirație. Fructe negre, fructe roșii, o impresie de zahăr vanilat, piper alb, violete, atingeri de cacao, mentă și eucalipt, dar și de ierburi aromatice și ardei gras, toate dezvoltânduse pe o structură puternică, dar mlădioasă, precum o lama de floretă.
Excelent echilibrat, cu lemnul perfect integrat și cu un final lung, suculent, vinul promite o evoluție spectaculoasă.
A fi servit: La temperatura camerei 17-18 °C
Maturare: 15 luni in butoaie de stejar
Stejar Romanesc: 70%
Stejar Frentuzesc 30%
Lemn nou: 50%
Lemn a 2-a folosinta: 50%Alcool: 13,5%
Editie limitata: #5750 sticleSKU: n/a -
Vin roșu
Vin rosu sec Gabai Blend Double Magnum Cabernet Sauvignon + Merlot + Feteasca Neagra , Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin roșuVin rosu sec Gabai Blend Double Magnum Cabernet Sauvignon + Merlot + Feteasca Neagra , Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Rubiniu profund, cu nuanțe violete, olfactivul subtil expirmă fructe roșii și negre fierte, tente balsamice, cafea, cuișoare, turtă dulce, rășină.
Sec, dar plin, cu textura netedă imprimată cu fructe pulpoase, aciditate medie dar proaspata, rotunjita prin atingerea generoasa şi palatinul cărnos, cu taninuri medii spre susținute, dar ferme, de granulozitate uşor ciocolatie, superpozand taninurile de la lemn. Prune, căpșuni, cireșe, final suculent, cu o undă de prospețime adusă de mentă, rășină. Cu un potențial de 13-15 ani, poate mai mult. Pairing cu un Rossini de rață cu fructe de pădure.
A fi servit: La temperatura camerei 17-18 °C
Maturare: 15 luni in butoaie de stejar
Romanian oak :100%
New oak: 50%
2nd fill oak: 50%
Editie limitata #270 sticleAlcool: 12,8%
Volum: 3000 mlSKU: n/a -
Vin rose
Vin roze sec Miraz Cabernet Sauvignon + Feteasca Neagra + Pinot Noir, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin roseVin roze sec Miraz Cabernet Sauvignon + Feteasca Neagra + Pinot Noir, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Roz pastel moderat. Olfactiv agreabil și intens, cu fructe de
pădure roșii seducătoare, cum ar fi coacăzele roșii, zmeură,
o tuşă de rodie, voal floral de trandafiri și bujori proaspăt
tăiați, cu o tentă citrică.Palatin proaspăt și crocant,
suculent, de structură elegantă și digestă, încadrată de
note de plante aromate și zesturi, postgustul este proaspăt,
piperat, cu note coajă de grapefruit, fructe roșii mustoase și
caracter floral.A fi servit: usor racit 7-10 °C
Editie limitata: #5520 sticleAn recolta: 2021
Alcool: 13%SKU: gab-mircs -
Vin rose
Vin roze sec Pinot Noir, Crama Gabai, D.O.C Murfatlar
Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar – cules la maturitate deplină.
Roz- mango pal. Ușor reținut, un olfactiv discret, ce se
deschide spre note de fructe de padure roşii cum ar fi
merişorul, coacazele roşii întrepătrunse cu arome de
vișine şi kirsch. Note de floare de bujor apar în fundal cu o
tentă de pomelo roz.Sec și proaspăt, cu aciditate
sprințară și textură moale, mătăsoasă, vinul poartă încă
amprenta gazului carbonic care vivifică şi mai mult
palatinul. Structura este susținută de tente uşor amare,
fructul este mai intens în gust, iar postgustul este
proaspăt cu arome de coacăze roșii și coajă de pomelo.A fi servit: Racit 7-10 °C
Editie limitata #2950 sticleAn recolta: 2021
Alcool: 13%SKU: gab-pn