CRAME PODGORIA MURFATLAR

CRAMA DARIE

Crama Darie

Pe colinele din apropierea drumului național DN2A, nu departe de orașul Hârșova, cu Dunărea ce șerpuieste în apropiere, se află plantația de viță de vie a familiei DARIE, cu CRAMA ce-i poartă același nume.

CRAMA RASOVA

Noua lume a vinului stă sub semnul soarelui. Descoperă experiența turistică pe care ne-o oferă un terroir ideal, în România!

CRAMA RASOVA

CRAMA TRANTU

Crama Trantu deține 112 Ha, însă obiectivul de a susține și produce vinuri premium a condus la decizia de a exploata doar 40 de ha pentru aceste game, aflate langa Cernavoda pe o insula pe care o creeaza Dunarea in aceasta regiune.

NAVIGO WINES

Crama Navigo este o cramă nouă, modernă, situată într-un spațiu încărcat de istorie care reunește toate elementele necesare cultivării viței-de-vie: solul nisipos, lumina și căldura soarelui, influența răcoritoare a Dunării, a Mării Negre și a vântului, cantitățile reduse de precipitații din perioada de coacere.

CRAMA TRANTU

Hover Box Element

Situat în Dobrogea, pe malul Dunării, între comunele Cochirleni și Rasova, complexul Domaine DUMETRIER cuprinde via, crama, precum și un hotel, un spa, un restaurant și o fermă care va fi folosită drept furnizor al restaurantului.

DOMENIUL BOGDAN

Domeniul Bogdan redă toate aceste elemente naturale cu vinuri create prin “arta alegerii momentului potrivit” strâns legată de vibrația călătoriei lunii in cele 12 constelații.

Tradiția și respectul față de ambient sunt puse într-un context modern pe o plantație de viță de vie biodinamică, generos extinsă pe 153 hectare, în apropierea localității Peștera din județul Constanta.

NAVIGO WINES

PODGORIA SAIDIA

Pestera 907240 Constantza, Romania

CRAMA VIISOARA

Satul este situat pe DN 3, la o distanță de 40 de kilometri de Constanța și administrativ ține de comuna Cobadin. Este un sat în care trăiesc deopotrivă, în pace și bună înțelegere români, turci, tătari… Așa a fost mereu…

Avem practic toate tipurile de vin iar aceasta este o caracteristică a Cramei Viișoara. Vinuri albe seci, demiseci și demidulci, vinuri roșii seci și demiseci, vinuri roze… Este un lucru inedit, pentru că avem toate aceste soiuri de vie și astfel ne permitem să realizăm toata gama de vinuri.

DOMAINE DUMETRIER

FAMILIA VLADOI

In Podgoria Murfatlar, Satul Siminoc, familia Vladoi continua traditia cultivarii vitei de vie pe un Domeniu de 19 ha.

CRAMA MURFATLAR

Nimic nu spune mai bine povestea unei podgorii ca vinul ei, iar la Murfatlar, vinurile vorbesc de peste 2000 de ani,  gustul inconfundabil si in varietate de soiuri care arata inca o data de ce Murfatlar e un loc ales si de ce Murfatlar a ajuns sa fie cel mai vandut vin din Romania…

CRAMA VIISOARA

DOMENIILE CARAMAN

De la vițele îmbrățișate de soare pe dealurile Dobrogei, producem nenumărate tipuri de vin, vin alb, vin rose, vin roșu dulce sau vin alb sec sau vin alb demisec cu suflet și personalitate în cupaje inedite. Precum un mesager peste veacuri, Domeniile Caraman vă aduc în casă și în suflete licoarea vie care ne unește tainic cu strămoșii noștri. În buchetul de arome și senzații pe care le putem defini în cuvinte, Vinurile cramei Caraman au o notă distinctă, un sentiment familiar, un moment de tăcere în gânduri care se trăiește cu ochii închiși și cu buzele strânse ușor într-un zâmbet.

STATIUNEA MURFATLAR

Primele plantatii experimentale au fost infiintate in Pepiniera Murfatlar, anul 1907, de catre Serviciul anti filoxeric, plantandu-se cateva soiuri frantuzesti, dintre care trei au trecut cu brio proba timpului: Chardonnay, Pinot gris si Pinot noir. Dupa ani de cautari, se defineste vocatia naturala a podgoriei – producerea vinurilor licoroase, de inalta calitate.

DOMENIILE CARAMAN

DOMENIILE MITROI

Valu lui Traian, Constanța, România

CRAMA GABAI

Din dragoste pentru vinul de calitate s-a nascut Crama Gabai.

DOMENIILE MITROI

DOMENIILE OVIDIU

Domeniile Ovidiu culege aceste fragmente de istorie prin fiecare strugure, prin fiecare rază de soare care colindă aceste pământuri.

CRAMA NISIPARI

Crama Nisipari a luat fiinta in anul 1995 pe pamanturile dobrogene, viticole ale localitatii Nisipari, pe un teren in podgoria Murfatlar.